Nyheter 2020

Showbeagle
Beagle
Beagle

14.03.2020 Jeg tar en pause

Av helsemessige årsaker så kommer jeg til å ta en nødvendig pause fra både oppdatering og besvarelse av mailen som er beagle relatert. Jeg kommer til å bruke tiden på hundene mine og meg selv og ting kommer til å gå som normalt her. Panda har valper som vokser og er så fine, Emmi er parret og jeg planlegger valpekull senere denne våren. Og informasjon om valpekull og ledige valper vil bli lagt ut på siden etterhvert. Dere som står på listen til valp vil få tilbud om valp som planlagt, men jeg har for tiden ikke overskudd til å følge opp spørsmål og henvendelser som kommer daglig. Jeg beklager så mye- men trenger sårt litt avstand fra alt for å samle overskudd og ivareta helsen. Og plutselig er jeg tilbake igjen. Ta godt vare på dere selv i disse skremmende tider! Klem Janne

20.02.2020 Yankee er jaktpremiert

Det ble en lykkelig slutt på en heller våt dag- Yankee er innstilt til 1 pr hare. 

15.02.2020 Tuva er jaktpremiert

En stor gratulasjon til Aviatrix's Waitin' Out A Blizzard, "Tuva" og eier Inga som oppnådde 1 pr Hare på jaktprøve i Finland i dag.

"Tuva" er datter til Absolutely Spotless Hawana og Absolutely Spotless Zeus. I Finland er det samme regelverk på jaktprøve for støver og beagle- og det er vanskeligere å oppnå jaktpremie der enn det er her i Norge. 

Tuva stilte på jaktprøve forrige uke også- hun jaget da 99 minutter i første slippet- det er mer enn kravet for 1pr her i Norge. Det var mye snø og vanskelig for henne å komme seg frem. I andre slippet fant hun også hare,men klarte bare å jage 11 minutter før prøven ble avsluttet. Så det ble ikke noe premie på henne på den prøven.

Nå trenger hun minimum en 3 pr hare på barmark for å bli FIN UCH. 

Gratulere så mye- og vi heier på dere videre!!

08.02.2020 Westminster

På Lillestrøm utstillingen i høst stod vi å pratet med Madeleine fra Maliwicks og hun fortalte at hun skulle til New York og Westminster med Anakin i februar. Anakin er far til valpekullet til Panda og er født i USA. Det har vært en stor drøm å reise dit, så da hun lurte på om jeg ville bli med og Egil i tillegg mente at jeg burde hive meg med- så var jeg ikke vanskelig å be:) 

Så på fredag gikk turen til Stockholm der jeg møtte de andre og lørdagsmorgen gikk turen til USA. Det ble en kjempe fin ut på alle måter- så gøy å se hvordan den største utstillingen i USA ble arrangert. Amerikanerne sparer ikke på noe- og dette kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har deltatt på. 

Jeg har fått truffet flere beagle oppdrettere jeg bare kjenner gjennom facebook og det har vært pratet og diskutert beagler til de sene nattetimer. Med andre ord så har jeg kost meg veldig! 

04.02.2020 Mischa er tom

Jeg har vært veldig usikker på om Mischa var drektig eller ikke- hun hadde lagt seg noe ut, men på ingen måter på samme viset som Panda. Men jeg har foret henne som om hun skulle være drektig. Eli- veterinær- var i utlandet da det var tid for ultralyd så vi ventet til man kunne ta røntgen av henne og dessverre viste bildet ingen valper. 

23.01.2020 Terrie er jaktpremiert

I dag har det vært dommermøte og resultatet fra jaktprøve er offisielt- Aviatrix`s Drunk In Heels "Terrie" var på jaktprøve før jul og har oppnådd 1 pr rådyr! 

"Terrie" er datter til Absolutely Spotless Panda og Beagelee Donald Duck. Nå gleder vi oss til fortsettelsen og først blir det brukshundklassen denne våren! Målet er NO UCH:)

01.01.2020 Godt nytt år!

Jeg vil starte året med ønske dere et riktig godt nytt år! Jeg håper virkelig at 2020 blir et fantastisk år for oss alle og at de drømmer og ønsker man har blir oppfylt! En av de tingene  jeg har lært etter at mamma døde var at livet er for kort til å bare drømme om ting. Har man ting man ønsker å gjøre så bør man komme i gang med det eller lage en målsettingsplan. Det er bedre å angre på ting man har gjort enn å angre på ting man skulle ha gjort mens man fremdeles hadde muligheten til det. 

2019 var for egen del preget av min mors bortgang- sorgen var stor og til tider krevende, men vi har tatt en dag av gangen og kom helskinnet igjennom 2019. Jeg fortsatte med de livsendringene jeg startet på året før og det har vært veldig positivt for både fysisk og psykisk helse. 

Den store drømmen om å bli eksteriørdømmer gikk  i oppfyllelsen før sommerferien og ingen jublet mer enn jeg da bekreftelsen fra NKK kom. 

Ellers så har livet gått sin gang- det har blitt født litt valper og jeg har fått gleden av å treffe masse flotte folk som jeg vet at valpene får det fint hos. Jeg elsker tiden sammen med valpene- ingenting kan måle seg med det. Det gir meg så mye og man lærer enormt mye med å følge med på valper, hvordan de utvikler seg og dynamikken mellom dem.