Fantas Brand Going To Aviatrix "Mischa" &
Maple Ridge Northern Lights "Anakin"

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N

MLS - N/N
Factor 7 - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
Lafora Epilepsi - N/N

MAPLE RIDGE NORTHERN LIGHTS  HARNETT DARAGOJ STARS ON THE WATERHARNETT WATERCOLOURS IN THE RAIN  DARAGOJ CRYSTAL RAIN
DARAGOJ CHIT CHAT
DARAGOJ DESIREEDARAGOJ BRAVE HEART
DARAGOJ DIAMONDSFOREVER
MAPLE RIDGE ROCK MY HEART BARRISTER`S SCOUNDREL TIMESTARBUCK TORBAY HANG TIME
BARRISTER PLAY WRIGHT
MAPLE RIDGE MUSIC OF MYE HEART WINDKIST K-RUN QUIET RIOT
MAPLE RIGDE MILLES BOURNES  
FANTAS BRAND GOING TO AVIATRIX  SZEPHEGYI-SZIMAT GANDALF  DARAGOJ FRANK ZAPPA     DARAGOJ CRYSTAL RAIN 
DARAGOJ LITTLE BOLD LADY             
SZEPHEGYI-SZIMAT VANILKAHESSIN TOBIAS
SKILOS MAS GROSS SCORE
FANTA`S BRAND MISS AMERICAMILROC CLASSIC TROUBLE     HA-PENNYS TOO MUCH TROUBLE
LANBUR CRYSTAL CLASSIC 
VALSI INVITE TO DANCESZEPHEGYI-SZIMAT WOODS
ALOTORIUS AWANGARDA

OPPDATERING

19.05.19 Den første leveuken

Den første uken er alltid kritisk for valpene da mye kan skje, men vi er heldigvis kommet gjennom den uten noen utfordringer. Mischa tar godt vare på sine små og sørger for at de er både godt stelt og mette. Og det er ingenting å si på verken appetitten eller melkeproduksjonen. Valpene har økt i vekt i rekord fart og har fått formen til skilpadder. De har også akseptert at det innimellom har kommet en liten "gjest" til måltidene da den minste valpen til Tilly får litt ekstra melk av Micha. 

Tilly og Mischa har hver sin valpegård i samme rom og det går utrolig bra. De stikker innom å kikker på valpene til hverandre uten at det er problematisk- så det har så langt gått veldig smertefritt å ha to valpekull samtidig. 

Neste uke regner jeg med at valpene begynner å åpne øynene- og det gleder jeg meg til. De får alltid mer personlighet når man kan se uttrykket deres!

13.05.2019 Bilder av valpene

Valpene har stor appetitt og Mischa har rikelig med melk så vekten har skutt i været bare på kort tid. På bildet under er valpen i midten hannen omgitt av sine fine søstre:)

11.05.2019 Valpene er født

Fredag startet Mischa med oppblokkingen og jeg forberedte meg på at valpene kunne komme i løpet av natten til lørdag. Hun hadde temperaturfall som varte utover lørdags morgen og formiddag. Rundt kl 10.00 kom en vannblære til syne og den var mørkfarget. Denne sprakk etterhvert uten at det skjedde noe mer. Hun var fortsatt lav på temperatur så veterinæren ønsket at jeg tok turen over til henne. Med Egil på jobb ble det litt ekstra arbeid. Jeg hadde ikke lyst å la Tilly og valpene ligge alene hjemme uten tilsyn i flere timer, så det ble til at jeg pakket hele gjengen med meg i bilen. 

Hos veterinæren ble Mischa undersøkt og man kunne kjenne valpen ligge foran bekkenet. Hun fikk kalksprøyter og etterhvert også rie sprøyte uten at det hjalp nevneverdig. Valpen flyttet svært lite på seg. Nok en riesprøyte ble gitt- heller ikke den hjelp særlig så det ble besluttet at det ikke fantes noen annen utvei enn keisersnitt.  Da valpene ble tatt ut fikk vi en bekreftelse på at dette var en riktig beslutning. Det var den minste av valpene som ikke klarte å komme ut- og de øvrige valpene var endel større og ville nok hatt vansker med å passere de også. Første valpen som ble tatt ut var en hannvalp- deretter fulgte 4 tispevalper. Alle valpene som var ventet, klarte seg. 

Mischa fikk oppvåkningsprøyte og vel hjemme igjen var hun såpasset klar at vi introduserte valpene. Hun så mildt sagt skrekkslagen ut over de små valpene som skulle dele valpekasse med henne. Hun godttok at de fikk drikke av henne, men virket rett og slett redd dem de første timene. Jeg må innrømme at jeg var skreptisk til hvordan dette ville gå, men i løpet av et par timer våknet morsinstinktet og hun begynte å pusse og stelle på dem. I dag er hun 100% tilbake og det ser ut til at hun elsker sin nye rolle som mamma for 5 fine valper. 

06.05.2019 Røntgen av Mischa

Vi har vært på røntgen med Mischa og så 5 stk. Valpene ligger tett i tett og ser fine og store ut på størrelsen. Nå teller vi ned på dager til de melder sin ankomst. 

29.04.2019 Bilde av Mischa

Mischa har igjen rundt 12 dager til før valpene melder sin ankomst- og det er ingen tvil om at hun er drektig. Neste uke tar vi røntgenbilde av henne for å se hvor manger valper vi kan forventes født!

26.02.2019 Løpetid på Mischa
12.03.2019 Parret med Anakin
08.04.2019 Bekreftet drektig med ultralyd.
Valpene er forventet født rundt 12.05.19

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge