Aviatrix`s Barefoot On The Beaches "Ellie" & Got To Be Sun Of Glory "Glory"

MLS - N/N
IGS - N/N
NCCD - N/N
 

MLS - N/N
IGS - N/N

 

GOT TO B SUN OF GLORY CHERRY CREEK ON VICTORY LANE BARRISTER'S SPARKSFLYATBAKERSTREET JABRWOKI'S CHANTICLEER
BARRISTER'S THE WRIGHT TONE
CHERRY CLASSY CHASSIS WINDKIST A WALK IN THE PARK
CHERRY CREEK MAGIC POTION
ELMER FUDD'S TEQULIA SUNRISE BARRISTER'S PLAY BILL STARBRUCK TORBAY HANG TIME
BARRISTAR'S PLAY WRIGHT
FAVOUR THE MERRY BEAGLERS DARAGOJ CRYSTAL SKY
RED BARON LITTLE ISABELL
AVIATRIX`S BAREFOOT ON THE BEACHES ABSOLUTELY SPOTLESS
HAWANA
ABSOLUTELY SPOTLESS SZACH     HOTSHOT XANDRINA  
SPOTLESS INGRID               
ABSOLUTEY SPOTLESS PANAMA ELTON LACIATA SFORA
CALABRIA`S CAMILIA TE QUEL
ABSOLUTELY SPOTLESS ZEUS SZEPHEGYI-SZIMAT VIRGONC HESSIN TOBIAS
SKILOS MAS GROSS SCORE
ABSOLUTELY SPOTLESS ZAGADKA SCENTINI THE AVIATOR
SPOTLESS KAMEA

Oppdatering

Denne gjengen har hatt stor utvikling siste uken- fra å være en rolig og stort sett sovende gjeng til å ville ut av kassen og rundt. De har begynt å spise fast føde og det har falt i god smak. De har dog noe å gå på når det gjelder manerer- her går man "all in". De har også fått hilse på valpene til Poppey og det er helt utrolig hvor stor forskjell 10 dager gjør. Nesten så man ikke tror det går an. 

Til uken blir det første turen ut i hagen og vi håper at det blir pent vær. Og så blir det en ny runde med kur mot innvollsparasitter.

03.08.19 Andre leveuke

Hos Ellie og valpene går fortsatt dagene hovedsakelig i mat, vask og søvn- og særlig mat må vel sier. Det er en gjeng med fete smågriser som ligger ikassen. 

De har begyntå bevege seg rundt i kassen, men ikke kommet opp på beina enda. Men øynene har endelig åpnet seg og dermed får de litt mer personlighet. Noen av dem har også begynt å høre. De skal få sin første kur mot innvollsparasitter og negleklipp i dag. 

Neste uke blir det første måltidet med fast føde servert og deretter kommer det til å gå slag i slag så her gjelder det å nyte den tiden vi har sammen mens de er her.

26.07.2019 Første leveuken

Sommeren er kommet til Sørlandet og det har vært ekstra varmt for Ellie de siste dagene. Vanligvis ligger mor og valpene under varmelampe de første dagene, men det har det ikke vært behov for. Den første tiden er også veldig kritisk for valpene og mye kan skje- som at mor ligger på valpene- så jeg er alltid glad når første uke går uten problemer. Valpene til Ellie spiser og legger godt på seg. Og det er en rolig og tilfreds gjeng.  

19.07.2019 Valpene er her!

Temperaturen på Ellie var fortsatt lav i dag til morgenen. Hun var rolig og det så ikke ut til å bli valping med det første. Så jeg hadde en avtale hos frisøren og Egil ble hjemme med Ellie og Poppey. Ut på ettermiddagen fikk jeg mld om at første valpen var født- en tispevalp. Siden gikk det slag i slag og da jeg kom hjem lå det flere valper i kassen. Når 6 valpen kom var vi sikker på at det var den siste. Ellie virket rolig og var ute og gjorde i fra seg før hun la seg til ro med valpene. Noen timer senere kom siste mann- en skikkelig bonus valp! Alt er bra med mor og barn.

Endelig kom det noen hanner- var har vært en overvekt av tisper født i kullet til Mischa og Tilly. Fordelingen av valper til Ellie er:

1: Tispe
2: Hanne
3: Tispe
4: Hanne
5: Hanne
6: Hanne
7: Hanne

18.07.2019 Røntgen av Ellie

 På dag 58 og jeg hadde ingen forventning om at valpingen ville komme i dag, men så fikk jeg beskjed om at temperaturen hadde droppet til 36,4 C. Så da ble det å endre på planer og ta et turen til Eli (veterinær) for røntgen sånn at vi var forberedt på hvor manger valper som kunne ventes. Bildet viste 6 sikre med mulighet for en bonus valp. Vel tiden vil vise. Foreløping er temperaturen fortsatt lav så det ser ikke ut som de kommer i natt.

  • 30.04.2019 Første dag med blod
  • 13.05.19 0,73 ng/ml progesteron
  • 16.05.19 1.68 ng/ml progesteron
  • 22.05.2019 Parret med Glory
  • 04.07.2019 Bekreftet drektig på ultralyd. Så flere valper

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet

 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Beagle Norge