Tilgjengelige hunder for salg/omplassering

Hannhund på 11 måneder vurders solgt til rette hjem.


Aviatrix`s Better Than This "Chiron" er avkom etter Simonaland Lalie og Beagelee Donald Duck. Han flyttet fra oppdretter ved 8 ukers alder og har bodd hos eier frem til nå. Han har fungert utmerket som en del av familien, og eierne gir han svært gode skussmål og er veldig fornøyd med han. Men pga familiære årsaker har de dessverre ikke lengre mulighet til å beholde "Chiron" og ønsker derfor å finne et nytt, godt og permanent hjem til han.

Han er husren og vant til å være alene hjemme. Iflg eierne er det en rolig hund som ikke bjeffer særlig. Det er en utrolig snill hannhund som går godt sammen med både to og firbeinte, og det er tydelig at han har hatt et godt hjem. Han har vært tilbake hos oss i 1,5 uke og har tilpasset seg de nye omgivelsene uten problemer. Vi merker veldig godt energien hunden har når den kommer sammen med våre hunder, og "Chiron" gled fort inn i flokken uten noe problemer. Det er på ingen måter en dominant hannhund. I forhold til dessur så kan han enkelte kommandoer som sitt og kom, han lyder navnet sitt og tar ting fort, men er fortsatt ung og vil- som alle hunder- trenge litt oppfølging av dressuren underveis.

Han er registrert i Norsk Kennel Klub, Id merket og fulgt opp med vaksinasjoner. Han er genetisk fri for MLS og IGS. Har ingen kjente sykdommer eller helseplager.  I forhold til jaktegenskaper så er ikke de utprøvd, men han viser interesse for lukt av både rådyr og rev. For spørsmål eller mer informasjon om "Chiron" er det fint om du sender meg en e-post med litt informasjon om deg selv og hva du er på utkikk etter i en hund.

Janne Sandbakken
Tlf 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet