Tilgjengelige hunder for salg/omplassering

21.12.2018
TONO VURDERES OMPLASSERT TIL RETTE HJEM

Det er med tungt hjerte vi vurderer en omplassering av vår kjære Tono.
Familielogistikken har endret seg de siste årene, og vi føler tiden ikke strekker til for å gi han den oppmerksomheten og turene han trenger. Så vi håper å finne en familie som kan ta godt vare på ham. 

Tono er som ett familiemedlem å regne- han ligger som regel på sofaen og slapper av mens vi ser TV om kvelden, eller dilter etter oss rundt i huset og vil være der det skjer. Han er vant til å være hjemme alene mens vi er på arbeid- enten løs i huset eller i bur. Tono er også vant til å være i bur i bil.
 
Tono er en Showbeagle fra Aviatrix, og har vært på mange utstillinger og blitt høyt premiert, så om dere er interessert i hundeutstilling er han et godt valg. Han har bland annet fått: CK flere ganger, CACIB, BIM, BHK, i tillegg til EX på nesten alle utstillinger. Tono er akkurat 40 cm, så han er en stor Beagle, men innenfor rasestandard på alle måter derav de gode kritikkene han har fått.
 
Han ble 3 år i september, og vi har hatt han siden han var valp. Han har vokst opp sammen med våre to barn som nå er 6 og 8 år med alt det innebærer av lek, kos og herjing. Tono er en snill og god hund, veldig glad og trygg rundt folk (både store og små). Han bjeffer veldig lite, men er alltid førstemann bort til døra om det ringer på for å ønske velkommen og er veldig glad i folk. Han bryr seg veldig lite om katter og andre mennesker når vi er på tur- for nesen er som regel plantet godt ned i bakken- men vil gjerne hilse på alle hunder han møter.Selv om han er Showbeagle har han ikke mistet jaktgenene sine, og kan få los i skogen når man er på tur, så om du ønsker å prøve deg på jakt er det gode muligheter for at han kan trenes opp til dette.
 
Han er en frisk hund og fulgt godt opp med alle obligatoriske vaksiner og kontroller hos veterinær. Vil du se flere bilder av Tono kan du gå inn på @tono.the.beagle på Instagram.
 
Vi er opptatt av at han skal komme til en hjertevarm og turglad familie, og at han skal få være en del av familien med turer og kos.

For mer informasjon og spørsmål er det bare å ta kontakt!

Med vennlig hilsen

Synnøve Egedal
Mobil: +47 9284 3633
Synnove.egedal@gmail.com

Valper fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet