Tilgjengelige hunder for salg

Hannvalp (4,5 mnd) søker nytt hjem

AVIATRIX`S U NEED TO CALM DOWN "Brodie"
Beaglevalp- hannvalp- født 19.07.2019 vurderes solgt til rette familie. Det er en særdeles snill og trivelig hanne som har en lys fremtid foran seg. Hans foreldre er J Aviatrix`s Barefoot On The Beaches "Ellie" og Multivinner J Got To B Sun Of Glory.

 Aviatrix`s U Need To Calm Down - "Brodie" som han kalles til daglig- flyttet til sin nye familie ved 8 ukers alder og under tiden han bodde der ble jeg jevnlig oppdatert med bilder og info. Men for et par uker siden tok ny eier kontakt med meg og lurte på om jeg kunne ta tilbake "Brodie". Det viste seg at valpen dessverre var anskaffet uten at begge parter i forholdet var innstilt på å ha hund- de hadde håpet at "ting" skulle gå seg til når valpen kom i huset. Men det gjorde det ikke og de så ingen annen utvei enn å ta det vanskelige valget å levere "Brodie" tilbake sånn at han kunne finne et bedre hjem hos en annen familie der alle verdsatte han like mye. 

Det er en trivelig, trygg og sosial valp. Han går fint sammen med andre hunder. Er vant til å ligge i bur om natten. Vaksinert, id merket og registrert i NKK.  

Han er registrert i Norsk Kennel Klub (stamtavle), vaksinert, id merket og veterinærbesiktiget. Genetisk fri for MLS, IGS, POAG og PKDef.Begge testikler på plass. 

Mer informasjon og bilder av valpen, dens søsken og foreldre finner du HER Skulle du være interessert i valpen så send en mld med litt informasjon om deg selv sånn at vi har litt mer grunnlag når vi skal gjøre et valg.

Vi er opptatt av at alle valpene fra vårt oppdrett kommer til gode og varige hjem der de blir en del av familien.

Voksen hannhund søker nytt hjem

Aviatrix`s Springsteen "Louie"
 

Louie eller Aviatrix`s Springsteen- som er stamtavle navnet hans- ble født 08.05.16 hos oss. 8 uker gammel flyttet han til sin nye familie og har bodd der frem til i høst.

Hans mor er NO UCH NJ(D)CH Beagelee Finnish Queen "Cleo". Hun er importert fra Australia og kom hit da hun var 1 år gammel. Hun viste tidlig stor jaktlyst og ble jaktchampion på 4 starter. Jager primært bare hare etter eiers ønske. Hun er også norsk utstillingschampion og har gjort det svært bra på de utstillinger hun har deltatt på. 

Hans far er Beagelee Bourne Identity "Zac" som også er importert fra Australia. "Zac" kom hit da han var 2 år gammel. Zac er jaktpremiert med 1 og 2 pr hare, men jager også rådyr. Han er norsk, finsk og australsk utstillingschampion.

Om Louie: Han har som sagt bodd hos en familie som hadde barn og har fungert utmerket som familiehund. Han er som beagler flest glad i mat og kan også være litt "kreativ" når han kjeder seg. Han har bodd sammen med familien i huset deres, men stått i hundegård på dagen mens de har vært på jobb. Gjennom den tiden han har bodd der har det aldri vært tilbakemeldinger av negativ art. I fjor høst endret situasjonen seg for familien da faren i huset ble nødt til å ta mer ansvaret for familiebedriften og fikk mindre fritid, Så de slet med konstant dårlig samvittighet for at de ikke kunne følge opp hunden på samme måten som tidligere. 

Louie har vært tilbake her noen uker nå sånn at vi har lært han å kjenne. Han er en snill, glad og trivelig hund som går godt sammen med både to og firbeinte. Vi har flere hunder- så kontrasten var store fra det han var vant til, men han har tilpasset seg godt og funnet sin plass i flokken. 

Louie var ikke jakttrent da han flyttet tilbake, men har fått muligheten til det mens han har vært her. Han trives i naturen, er selvstendig og søker godt ut- og har hatt flere loser på rådyr. Han viser stor jaktlyst så vi håper å finne en familie som lar han få lov til å fortsette med å jage. Han har en kullsøster som brukes til jakt på både hjort og rådyr med stort hell.

Det er en frisk hund- har ikke trengt veterinærbehandling og er fulgt opp med vaksiner etc. Han har bare en testikkel- men det er ikke noe som er et problem for hunden og heller ikke noe man trenger å gjøre noe med. Han er registrert i Norsk Kennel Klub og id merket. Han kan kommandoer som sitt, bli og gi labb, men bærer preg av at han ikke er fullt opp med dressur den siste tiden. Det vil si at han ikke er like lydhør for alle beskjeder som gis og gjør litt som han selv ønsker (sånn som beagler flest er)- men vi har jobbet med dette:)

For mer informasjon send meg en mail JanneSandbakken@hotmail.com 

For spørsmål/informasjon eller ønske om å stå på venteliste er det bare å ta kontakt

Janne Sandbakken
Audnedalsveien 2989
4525 KONSMO
Norge
Tlf: +47 99451135
JanneSandbakken@hotmail.com

Hunder fra vårt oppdrett er:
 

Registrert i Norsk Kennel Klub (Stamtavle)
Vaksinert ved 8 ukers alder
Id Merket (Microchip)
Veterinærbesiktiget
Regelmessig mark/orm behandlet
Livslang støtte og rådgiving

 

Hunder som selges

  • Selges til fastsatt pris
  • Er registrert i Norsk Kennel Klub
  • Er fulgt opp med vaksiner 
  • Selges med alle rettigheter (avl, eierskap etc)